skip to Main Content

Vi söker folk – både i Göteborg och till vårt nya kontor i Norrköping

Intresset för Radar och våra tjänster är stort och vi har anställt arkitekter, landskapsarkitekter och planeringsarkitekt under det senaste året. Vi ser ett fortsatt behov av att utvecklas med fler kunniga och nyfikna medarbetare som är intresserade av att arbeta tvärfackligt och sökande med bostäder, stadsutveckling, planering, landskap mm. Uppdragen är ofta komplexa och kräver en lyhördhet för både förutsättningar, beställare och de övriga som är medverkande i projekten. Ambitionen är hög när det gäller gestaltning och vi har alltid fokus på människan, och hennes upplevelser av miljön, oavsett om det är en villa eller en stadsdel.

Just nu söker vi aktivt efter ett antal personer som vi hoppas kan ansluta under våren. Om du är intresserad är du välkommen att höra av dig till kontoret med ett kort brev om dig själv, din bakgrund, vilka hjärtefrågor du brinner för. Bifoga en sammanställning av dina meriter och erfarenheter så hör vi av oss framöver om vi tror att vi kan utvecklas tillsammans.

Nytt i Norrköping
Vi tror på optimismen och ambitionerna som finns i Norrköping och Linköping med omnejd. Därför vill vi etablera ett lokalt kontor som arbetar med planering och stadsbyggnad, tillsammans med offentliga och privata beställare. På ett par års sikt ser vi gärna att kontoret består av en handfull personer med olika utbildningsbakgrund och verksamhetsfält. Initialt ligger tyngdpunkten på planering och landskap.

Skicka din ansökan till tobias[at]radar-arkplan.se

Just nu söker vi:

Arkitekt

Vi har under vårens rekryteringsperiod nu anställt två nya arkitekter. Vi har därför i dagsläget inte behov av fler arkitekter.

Vi har dock givetvis alltid ögonen öppna efter drivna och engagerade medarbetare! Är du intresserad av att vara en del av vårt kontor i framtiden tar vi gärna emot din ansökan.

Skicka din ansökan till ulrik[at]radar-arkplan.se

Byggnadsingenjör med 5–10 års erfarenhet

Vi söker en byggnadsingenjör som kan arbeta med varierande arbetsuppgifter inom såväl utrednings- som projekteringsskeden. Du skall vara initiativrik och inneha ett stort intresse för gestaltning och byggnadstekniska frågor. Den sökande kommer även att vara delaktig i kontorets verksamhetsutveckling och bidra i framtagandet av mallar, beskrivningar etc.

Goda kunskaper i ArchiCAD är meriterande.

Skicka din ansökan till ulrik[at]radar-arkplan.se

Medverkande landskapsarkitekt med 3-5 års yrkeserfarenhet

Radar har flera spännande uppdrag där vi arbetar i byggprocessens alla skeden ifrån landskapsanalyser och strategier till detaljutformning. Därför söker vi nu en medverkande landskapsarkitekt med stort engagemang och gärna ett särskilt intresse för den yttre miljön som ekologisk och social agent i staden. Som alltid i våra uppdrag är det viktigt med idéutveckling, omsorg om såväl detalj som helhet och att sätta människan i fokus.

Personen vi söker har erfarenhet av detaljprojektering och är intresserad av urban grönska och dess betydelse för människors välbefinnande. Du arbetar gärna med dialog och brukarmedverkan, tycker om att arbeta i många olika skeden och är ansvarstagande och initiativrik.

Det är även meriterande är om du har arbetat i ArchiCAD.

Skicka din ansökan till monika[at]radar-arkplan.se

Planeringsarkitekt med 5–10 års erfarenhet

Vill du ”starta eget” när kundkretsen redan finns har du chansen att bygga upp vår verksamhet i Östergötland!

Den stora efterfrågan från våra kunder i Östergötland gör att vi öppnar ett lokalkontor i regionen. Du ska både vara intresserad av att driva planeringsuppdrag och att utveckla en verksamhet som inom några år har flertalet medarbetare som arbetar i Radars filosofi. Du är nyfiken, kreativ, öppen och intresserad av människor och möten. Du ser styrkan i samarbeten och samverkan.

Skicka din ansökan till tobias[at]radar-arkplan.se

Vi tror att du har arbetat minst 5 år med stadsutveckling i olika typer av uppdrag, i lite olika sammanhang. Vi tror att det är bra med erfarenhet både från offentlig och privat verksamhet. Du har varit drivande och haft ett övergripande ansvar för innehåll i projekten, som kan vara olika former av skisser, visioner eller program som berör komplexa urbana miljöer.

Känner du dig träffad och är intresserad av att veta mer om hur du kan bli en del av Radar och fortsätta att utvecklas, hör av dig till oskar[at]radar-arkplan.se