skip to Main Content

Nya ramavtal för arkitektur och landskap!

Vi fortsätter att vara lyckosamma i frågor om ramavtal med kommuner i södra Sverige. Att bli kortlistad på det sättet är förstås ett generellt kvalitetskvitto, att vi har goda strukturer och är intressanta som samarbetspartners för framtidens betydelsefulla miljöer. Nu har vi fått nya ramavtal med Kungälvs och Stenungsunds kommuner.

Vi är väldigt glada över att har tecknat ramavtal med Kungälvs kommun gällande två olika avtalsområden. Gällande förskola har vi kvalificerat oss som nummer ett och gällande skola som nummer två. Vi ser fram emot en spännande avtalsperiod där vi tillsammans med kommunen kan gestalta morgondagens kreativa skolmiljöer för både barn och pedagoger, säger Ulrik Neuendorf, gruppchef för arkitektur på Radar.

Samtidigt gläds våra landskapsarkitekter åt ett nytt ramavtal med kustpärlan Stenungsund. Ramavtalet innebär bland annat möjligheten att få arbeta med kommuninvånarnas viktiga vardagsmiljöer, som skolgårdar, förskolegårdar och idrottsanläggningar. Vi ser fram emot många roliga och spännande uppdrag framöver!

 

På bilden: tidigare projekt omfattande skolbyggnad och skolgård + stadsdelspark i Gråbo för Lerums kommun