skip to Main Content

Glad sommar!

Sommaren är här och snart tar vi några väl förtjänade veckors semester. Traditionsenligt firade vi detta i genom en “kick-out”, som den här gången hölls i Varbergstrakten. Förutom att vi under dagen spetsade våra interna arbetsverktyg och sen gemensamt gnällde på Erik Hamrén, så testades färdigheterna i standup-paddleboard i Apelviken.

Några av oss blev ett med både bräda och paddel medans andra siktade på horisonten efter några minuter i vattnet. Paddlandet avslutade en dag som också innehöll programsläpp för kontorets resa till New York i augusti – det blir minst sagt ett späckat och mycket intressant möte med the greatest city in the world. Dagen efter besökte vi Fyrstrandsbyn för att spana in progressionen i bygget av det 40-tal enfamiljshus som vi ritat åt Etikhus. Av en slump träffade vi en liten familj som där hittat svaret på sina husdrömmar, vi lyssnade storörat på berättelsen om deras bostadskarriär.

Vi önskar alla våra samarbetsparter en glad sommar och en go ledighet och att vi tillsammans med er får en lika lärorik och utvecklande höst som vi haft vinter och vår.